De nieuwe verkeersdeelnemerverzekering, een unieke dekking!

Schade in het verkeer verzeker je met de verkeersdeelnemersverzekering. Een nieuwe en unieke dekking van Nh1816 Verzekeringen en de enige verzekering die zorgt dat je in veel verschillende scenario's verzekerd bent in het verkeer. Met het hele gezin. 

Een gezin gaat een dagje uit: kinder zitten in de kofferbak en krijgen wat te drinken van mama terwijl papa een foto aan het maken is van de omgeving
Nieuws
Datum: 11-06-2024

Of je nu met de auto en de kleine sterspelers naar de club gaat, met je jonge talent die kant op fietst, wandelend gaat en ja, ook als je reist met het openbaar vervoer ben je verzekerd. Zelfs je uitwonende studerende dochter die in het weekend naar huis komt en haar broertje langs de lijnen wil aanmoedigen, is met de verkeersdeelnemersverzekering meeverzekerd. En dus ook de passagiers in je auto. 

Deze verzekering vergoedt schade die je als particulier lijdt door een ongeval tijdens deelname aan het verkeer. Het gaat daarbij om schade door overlijden, letsel en schade aan particuliere zaken. Gaat het om schade door letsel, dan lopen de kosten snel op. Je moet als verkeersdeelnemer dus goed verzekerd zijn.

Vraag ons naar de uitstekende voorwaarden en aantrekkelijke premiestelling

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Stel ons gerust uw vraag