Uw verzekeringen en bankzaken onder één dak

Fijn dat u uw verzekeringen bij ons geregeld hebt! Wist u dat u bij ons ook terechtkunt voor uw bankzaken? Particulier én zakelijk. Want wij zijn Zelfstandig Adviseur van RegioBank.

Nieuws
Datum: 12-05-2023

RegioBank is al ruim 100 jaar een vertrouwd gezicht in de buurt. Wij zijn Zelfstandig Adviseur van RegioBank en zelf óók lokale ondernemer. We zijn actief betrokken bij de buurt, kennen onze klanten én de lokale markt. RegioBank zet zich actief in voor de buurt en voor lokale ondernemers. Want zij zorgen voor een levendige buurt, die groeit en bloeit. Bij ons regelt u uw bankzaken digitaal, of loopt u gewoon even binnen. En u heeft een vast aanspreekpunt voor uw financiële zaken. Wel zo fijn.

Alles onder één dak

Wij helpen u als lokale ondernemer graag vooruit. Zo kunt u bij RegioBank terecht voor uw zakelijke betaalrekening en uw zakelijke spaarrekening. Wilt u aanvullend pensioen opbouwen of droomt u van een eigen bedrijfspand? Wij denken graag met u mee.

Overstappen? Heel gemakkelijk

Bankiert u nu nog bij een andere bank, maar regelt u uw bankzaken liever lokaal? Stap dan over naar RegioBank. Het kan heel eenvoudig met de Overstapservice.

  • U regelt dit zelf online.
  • Hulp nodig? Wij staan altijd voor u klaar.
  • U kunt zelf uw pincode kiezen bij uw nieuwe betaalpas.

U bent van harte welkom
Interesse in een oriëntatiegesprek? Bel ons voor een afspraak of loop gewoon even binnen. U leest meer over onze dienstverlening op regiobank.nl/zakelijk  Graag tot snel.
 

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Stel ons gerust uw vraag