RegioBank en Voets assurantiën

Bankzaken doen op een persoonlijke manier voor jong en oud, dat is onze kracht.

Meer over RegioBank

RegioBank en Voets assurantiën: een gouden combinatie

Het is alweer het elfde jaar dat we met Voets assurantiën samenwerken met de RegioBank. Een keuze die we ooit maakten, omdat we exact voor hetzelfde staan. We staan dichtbij onze klant, doen nuchter zaken en houden niet van poespas. Persoonlijk zakendoen en altijd binnen kunnen lopen, dat vinden we belangrijk.

Ritchie Goossens aan het woord

Aan het woord is Ritchie Goossens. Vijf jaar geleden kwam hij het team van Voets assurantiën definitief versterken, nadat hij zijn opleiding Bank- en Verzekeringswezen met een diploma afrondde. Na het behalen van de vereiste WFT-diploma's rondde hij ook zijn RegioBank academie positief af en inmiddels is hij eindverantwoordelijk voor alle bankzaken binnen de RegioBank. Collega’s en klanten noemen hem nauwkeurig, empathisch en correct. "En dat vind ik een groot compliment voor iemand die belangrijke geldzaken mede-beheert voor mensen!"

Goossens is trots op zijn RegioBank en somt wat positieve aspecten op van zijn job

"Op ons kantoor kennen we iedere klant en gaan we ook echt persoonlijk in gesprek. In tegenstelling tot de traditioneel, grote banken geven wij bankzaken een persoonlijk tintje. We nemen de tijd voor mensen en bespreken de verschillende mogelijkheden die bij bankzaken horen. We denken mee, geven klanten duidelijkheid en veel overzicht. Bovendien kunnen ze bij ons altijd vrij binnenlopen. En we merken dat onze onderscheidende aanpak werkt, het aantal nieuwe bankklanten neemt spectaculair toe."

Ritchie laat zijn passie nog maar eens blijken: "Dat we in een geweldig, karakteristiek pand zitten dat ook vroeger al fungeerde als bank speelt wellicht mee in ons huidige succes. Maar dat is lang niet alles, bankzaken doen bij de RegioBank gebeurt tegen net zulke scherpe tarieven als bij andere banken. En tegelijkertijd kunnen wij als enige in Nederland het traditionele Zilvervlootsparen aanbieden. Veel Nederlanders kennen deze spaarrekening nog van vroeger, je spaart naast je variabele rente ook een vaste premie per gespaard jaar.

En wat ons echt onderscheidend maakt is dat zowel ouderwets als internetbankieren bij ons mogelijk is, dus we bieden ook de mogelijkheid om te werken met fysieke overschrijvingen en bankafschriften. En dat spreekt zeker onze ouder doelgroep erg aan. Op deze manier bieden we goede bankproducten aan en kunnen de klanten van Voets assurantiën werkelijk al hun financiële zaken regelen op één adres en daar zijn we bijzonder trots op!"

(van links naar rechts: Gerwin van den Brand en Ritchie Goossens)

Dé 10 redenen om over te stappen naar RegioBank

 • Wij zijn benoemd tot de klantvriendelijkste bank van Nederland
  (bron: SAMR Award 2017)
 • Wij zijn opnieuw de meest klantgerichte bank van Nederland
  (bron: CCDNA Award 2016 en 2017)
 • Wij zijn een bank voor de hele familie. Een hypotheek-, betaal- en spaarrekening voor u en bijvoorbeeld een Zilvervloot Sparen voor uw kind
 • U wordt geholpen door onze adviseur en expert Ritchie Goossens
 • U krijgt altijd een heldere uitleg en deskundig advies
 • Wij zorgen er samen met u voor dat uw geldzaken goed geregeld zijn
 • U regelt uw bankzaken eenvoudig en waar u maar wil met Internet Bankieren en onze Mobiel Bankieren app
 • U kunt contactloos betalen met uw mobiel met onze Mobiel Betalen app
 • U loopt gewoon zonder afspraak bij ons binnen
 • Wij regelen de overstap voor u!
   

U kunt bij ons terecht voor

Regiobank betalen

Betalen

U profiteert van het gemak van een veelzijdige rekening. Zo kunt u eenvoudig en snel uw betalingen regelen via Internet Bankieren en de Mobiel Bankieren app.

Sparen - rood spaarvarken

Sparen

Voor iedere spaarwens heeft RegioBank een passende rekening. Laat uw geld groeien op de wijzie die bij uw situatie past. Met de goede voorwaarden die RegioBank u biedt.

Sleutel met rode hanger in de vorm van een huis

Hypotheken

Bij RegioBank heeft u een hypotheek op maat. U kunt kiezen uit verschillende soorten hypotheken met aantrekkelijke hypotheekrentes.

Vragen over onze RegioBank diensten? Bel gerust naar (0165) 521 770.

Stel ons gerust uw vraag